Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Begeleiding in Leren leren:

Op veel middelbare scholen krijgen leerlingen wel te horen wat ze moeten leren, maar niet hoe ze het beste kunnen leren. Wanneer ze na de middelbare school gaan studeren, wordt er nog meer zelfstandigheid verwacht wat betreft het plannen en bestuderen van lesstof. Met de begeleiding leren leren wil ik er voor zorgen ervoor dat leerlingen en studenten meer grip op hun huiswerk of studie krijgen door dit beter te leren plannen en te organiseren. Ze krijgen inzicht in hun manier van leren en leren technieken om effici├źnter te leren. Ze leren samenvatten met behulp van mindmaps en beter onthouden dankzij geheugentechnieken.

Uitdaging

Heeft mijn kind te weinig uitdaging? Of wordt mijn kind overvraagd?

Frustratie

Waarom is mijn kind vaak gefrustreerd tijdens het leren?

Intelligentie

Wat is de intelligentie van mijn kind?

Moeizaam leren

Waarom gaat het leren moeizaam?

Begeleiding

Welke begeleiding heeft mijn kind nodig zowel op school als thuis?

Vervolg opleiding

Wat is een passende (vervolg) opleiding voor mijn kind?