Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Gezins en opvoeding:

Het opvoeden van kinderen is een mooie en waardevolle taak. Toch kan het naast gelukgevoelens en genieten ook lastig zijn als u slaaptekort krijgt, gefrustreerd raakt, u zich onzeker voelt of als u er alleen voor staat.

Bij een jong kind tussen 0-4 jaar kunnen zich o.a. slaapproblemen voordoen maar ook driftbuien, eetproblemen, angsten of niet goed te verklaren gedrag. Wat doet dat met u en uw gezin? Hoeveel spanning, onzekerheid of vermoeidheid geeft dit gedrag?

Bij een kind of jongere in de pubertijd kan het lastig zijn om standvastig te blijven als ze hun grenzen willen verleggen en meer vrijheid willen. Hoe stelt u dan uw grenzen? En hoe gaat u om met het experimenteer gedrag van uw puberende zoon of dochter? Lukt het om in gesprek te blijven met elkaar?

De manier waarop uzelf bent opgevoed kan bewust of onbewust een positieve/negatieve invloed hebben op uw manier van opvoeden nu. Hoeveel ontspanning of stress ervaart u bij het opvoeden van uw kinderen?

Er kunnen in de verschillende leeftijdsfases van een kind momenten zijn waarbij het prettig is met een deskundige van gedachten te wisselen over uw kind, uzelf en uw opvoedingsvragen. Mees biedt deze ondersteuning in de vorm van gezins- en opvoedingcoaching aan gezinnen met kinderen van 0 t/m 18 jaar.