Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Ervaringen van clienten over Praktijk Mees

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 10 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Kinderopvang uk en puk

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Hele leuke en informatieve avond. Naar mijn idee sluit het goed aan bij de “hulpvraag van de ouders” Inhoudelijk erg herkenbaar en er ook weer even naar kunnen kijken met een frisse blik. Doordat we het hebben gehad over het negatieve denken “door de zwarte bril” kijken werd even een “spiegel” voor gehouden. Heel leerzaam. Veel informatie waar je echt van “wakker” wordt. Het mooiste vond ik een week rooster maken met je kind. En tijd vrij maken voor je kind. Het zorgt ervoor dat je zelf echt gaat nadenken over je opvoeding en wat je misschien anders kan doen. Het was een erg nuttige avond. Ik kan wel wat in de toekomst met het ombuigen van negatieve reacties, naar iets positiefs. Bedankt voor de tips. Mees is: enthousiast, inspirerend, open, vertrouwen, uitstraling en geeft een mooie “spiegel” van bruikbare informatie.

Reacties ouders en pedagogisch medewerkers over de presentatie “positief opvoeden”

Taakaanpak en sociaal emotioneel functioneren

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Bij Mees heeft mijn zoon geleerd te kijken naar zijn eigen gedrag en dit bij te sturen in een situatie. Voor dat we begonnen was hij sneller gefrustreerd en opstandig wanneer iets niet liep zoals hij het had bedacht. Sandra is een positieve en actieve vrouw die snel kon inschatten wat mijn zoon nodig had. Ze benutte alle kansen om hem te laten groeien. Ze kon goed spiegelen op een open en eerlijke manier terwijl ze mijn zoon in zijn waarde liet. Hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Aan de hand van een schema werd inzichtelijk wat hij heeft geleerd en waar we mee kunnen blijven oefenen. Als ouder zou ik Mees zeker adviseren omdat het voor een kind fijn is om 1 op 1 begeleiding te krijgen. Voor mij als ouder was het fijn om handvaten te krijgen om samen met mijn kind door een moeilijke periode te komen.

Jongen groep 6

Reken begeleiding

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Na een eerste periode in groep 3 kregen we steeds vaker briefjes van de juf mee met reken huiswerk voor onze dochter. Na een gesprek met de juf en de cito in februari bleek de rekenvaardigheid van onze dochter achter te blijven. Ze scoorde een IV (5) en zei zelf dat ze niet kon rekenen. Dit kon niet waar zijn een meisje van 7 die nu al gaat twijfelen aan zichzelf. We kwamen toevallig in contact met Sandra. Na een intake gesprek met mij alleen ging ze in de volgende weken aan de slag met onze dochter. Iedere 2 weken een uurtje en veel huiswerk verder scoorde ze op de laatste Cito een III ( bijna II ). Nu met de zomervakantie voor de deur hebben we Sandra bedankt voor haar geweldige hulp en gaan we eerst zonder haar hulp van start in groep 4. Wanneer het nodig is weten we natuurlijk Sandra weer te vinden. Onze dochter is gegroeid in de laatste maanden en dat was het dubbel en dwars waard. Ze heeft plezier in het rekenen en heeft voldoende zelfvertrouwen om zelfs moeilijke sommen te lijf te gaan. Sandra bedankt!

Meisje groep 3

Cito begeleiding

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Ik had het moeilijk op school en voelde mij niet begrepen. Op school werden ze soms boos en zeiden ze dat ik beter mijn best moest doen. Daar werd ik verdrietig van. Mijn ouders wilden mij wel helpen maar wisten niet goed hoe. Zelf dacht ik dat ik misschien dyslexie had maar school vond dat onzin. Gelukkig hebben mijn ouders naar mij geluisterd en hebben toen hulp gezocht. Toen uit de testen bleek dat ik wel dyslexie had viel er een last van mijn schouders. Ik was niet dom. Doordat ik mij niet goed begrepen en verdrietig voelde waren de resultaten op school niet goed. Sandra heeft mij geholpen. Ze heeft naar mij geluisterd, heeft mij geholpen met “trucjes” hoe ik makkelijker kon leren. Ook heeft ze mij weer zelfvertrouwen gegeven. Samen met mijn ouders en Sandra is er met school gesproken. Sandra hielp met alles. Bij haar voelde ik mij vertrouwd. Beetje bij beetje voelde ik mij beter en mijn resultaten op school zijn met sprongen vooruit gegaan. Als ik niet bij Sandra was geweest dan had ik niet naar de school gekund waar ik nu naar toe ga terwijl ik zelf zeker weet dat ik daar hoor. Sandra heeft mij geholpen met het trainen voor de cito’s en gaf me alle vertrouwen. Ik heb een hele goede score gehaald. Ik ben nu trots op mijzelf en heb weer zin in school. Ik ben heel erg blij dat Sandra mij geholpen heeft. Ik weet niet hoe het was gegaan zonder haar hulp.

Jongen groep 8

Omgaan met je hooggevoeligheid

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Sandra is een topper. Onze dochter is zo sterk uit de therapie gekomen. Ze kan filteren en gelooft in haarzelf. Thuis is er weer rust ontstaan in het gezin. Het bespreken, rollenspellen van het gedrag hebben enorm geholpen.

Ik raad iedereen aan met problemen bij Sandra langs te gaan. Ze is prettig in de omgang en weet waar ze over praat.

Meisje groep 8

Zelfverzekerd

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Mijn zoontje is al jaren bekend met Faalangst. Daarbij komt nog dat hij dyslexie heeft en wat lichamelijke klachten waardoor hij zich minder dan de rest voelt. Toen hij ook nog gepest werd hebben we Sandra bezocht. Ze gaf hem tools om mee bezig te gaan. Hij ontwikkeld zich positief en leert vooral om zichzelf weer te mogen zijn.

Jongen groep 8

Van buiten je schoenen naar stevig in je schoenen staan

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Heel fijn en doel gericht te werk gegaan met mijn zoon hij is van zich zelf wegcijferen terug gegaan naar een zelfverzekerde jongen die er wel mag zijn en vooral zichzelf te blijven.

Rebecca

Blije dochter!

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Mijn dochter is bij Sandra geweest voor het leren leren en het maken van samenvattingen. Bij de eerste afspraak wist Sandra binnen 5 minuten de vinger op de zere plek te leggen. Echt bijzonder!

Mijn dochter is in totaal 3x geweest, heeft meer zelfvertrouwen voor een toets week gekregen, is een stuk minder gestrestst in die week en haalt ook nog betere cijfers.

Wij zijn super tevreden over haar expertise en hoe ze kinderen kan ‘lezen’. Mijn dochter had meteen een goed gevoel bij haar wat ik heel belangrijk vind.

Kortom: een aanrader!

Angela

Fijne professionele begeleiding!

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Onze dochter kwam een geruime tijd bij Sandra. Ze keek er altijd naar uit! Even 1 op 1 aandacht van Sandra die wist wat ze nodig had om verder te kunnen groeien. Het is goed zoals je bent en je mag zijn wie je bent. Psycho educatie om het om school wat makkelijker te maken. Wat heb ik nodig en op welke manier pak ik het aan. Onze dochter is mooi gegroeid en dat gunnen we elk kind.

Moeder van een gelukkig meisje

Begrijpend lezen

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Onze zoon scoort op nagenoeg alles ‘goed’ , ‘zeer goed’ en haalt 9ens en 10en. Echter was zijn Cito-score op zijn rapport voor begrijpend lezen ‘Onvoldoende’. Naast alle uitmuntende scores was dit erg opvallend.

Wij hadden gevraagd om 1-1 begeleiding voor begrijpend lezen op school, maar onze zoon gaf aan dit helemaal niet gehad te hebben. Wel gaf school na +-6 weken aan dat hij van onvoldoende nu ‘bovengemiddeld Goed’ scoorde. Zo’n grote verandering in score in zo’n korte tijd? En volgens onze zoon geen 1-1 begeleiding op school….hoe dan? Klopte de eerste onvoldoende niet, of klopt de bovengemiddeld goed (na +- 6 weken) niet? Daar hadden wij onze vraagtekens bij, daarom hebben wij Sandra ingeschakeld. Hieruit bleek dat hij helemaal niet wist welke techniek hij moest gebruiken om een tekst begrijpend te lezen. Door Sandra haar 1-1 begeleiding, tijd en uitleg, pikte hij dit snel op. Begrijpend lezen komt overal terug, ook bij rekenen, geschiedenis etc. Blij dat wij Sandra ingeschakeld hebben. Onlangs is hij door school getoetst en hij laat een enorme groei in de curve zien. Hoe zou dat nou komen ? Alle eer naar jou Sandra! Nogmaals bedankt. We houden het in de gaten, mocht het nodig zijn, komen wij zeker terug !

Marit