Ervaringen over Mees

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 13 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fijne professionele begeleiding!

Rated 5 out of 5
27 juli 2022

Onze dochter kwam een geruime tijd bij Sandra. Ze keek er altijd naar uit! Even 1 op 1 aandacht van Sandra die wist wat ze nodig had om verder te kunnen groeien. Het is goed zoals je bent en je mag zijn wie je bent. Psycho educatie om het om school wat makkelijker te maken. Wat heb ik nodig en op welke manier pak ik het aan. Onze dochter is mooi gegroeid en dat gunnen we elk kind.

Moeder van een gelukkig meisje

Blije dochter!

Rated 5 out of 5
8 juli 2022

Mijn dochter is bij Sandra geweest voor het leren leren en het maken van samenvattingen. Bij de eerste afspraak wist Sandra binnen 5 minuten de vinger op de zere plek te leggen. Echt bijzonder!
Mijn dochter is in totaal 3x geweest, heeft meer zelfvertrouwen voor een toets week gekregen, is een stuk minder gestrestst in die week en haalt ook nog betere cijfers.
Wij zijn super tevreden over haar expertise en hoe ze kinderen kan ‘lezen’. Mijn dochter had meteen een goed gevoel bij haar wat ik heel belangrijk vind.
Kortom: een aanrader!

Angela

Van buiten je schoenen naar stevig in je schoenen staan

Rated 5 out of 5
30 september 2021

Heel fijn en doel gericht te werk gegaan met mijn zoon hij is van zich zelf wegcijferen terug gegaan naar een zelfverzekerde jongen die er wel mag zijn en vooral zichzelf te blijven.

Rebecca

Zelfverzekerd

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Mijn zoontje is al jaren bekend met Faalangst. Daarbij komt nog dat hij dyslexie heeft en wat lichamelijke klachten waardoor hij zich minder dan de rest voelt. Toen hij ook nog gepest werd hebben we Sandra bezocht. Ze gaf hem tools om mee bezig te gaan. Hij ontwikkeld zich positief en leert vooral om zichzelf weer te mogen zijn.

Jongen groep 8

Omgaan met je hooggevoeligheid

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Sandra is een topper. Onze dochter is zo sterk uit de therapie gekomen. Ze kan filteren en gelooft in haarzelf. Thuis is er weer rust ontstaan in het gezin. Het bespreken, rollenspellen van het gedrag hebben enorm geholpen.
Ik raad iedereen aan met problemen bij Sandra langs te gaan. Ze is prettig in de omgang en weet waar ze over praat.

Meisje groep 8

Cito begeleiding

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Ik had het moeilijk op school en voelde mij niet begrepen. Op school werden ze soms boos en zeiden ze dat ik beter mijn best moest doen. Daar werd ik verdrietig van. Mijn ouders wilden mij wel helpen maar wisten niet goed hoe. Zelf dacht ik dat ik misschien dyslexie had maar school vond dat onzin. Gelukkig hebben mijn ouders naar mij geluisterd en hebben toen hulp gezocht. Toen uit de testen bleek dat ik wel dyslexie had viel er een last van mijn schouders. Ik was niet dom. Doordat ik mij niet goed begrepen en verdrietig voelde waren de resultaten op school niet goed. Sandra heeft mij geholpen. Ze heeft naar mij geluisterd, heeft mij geholpen met “trucjes” hoe ik makkelijker kon leren. Ook heeft ze mij weer zelfvertrouwen gegeven. Samen met mijn ouders en Sandra is er met school gesproken. Sandra hielp met alles. Bij haar voelde ik mij vertrouwd. Beetje bij beetje voelde ik mij beter en mijn resultaten op school zijn met sprongen vooruit gegaan. Als ik niet bij Sandra was geweest dan had ik niet naar de school gekund waar ik nu naar toe ga terwijl ik zelf zeker weet dat ik daar hoor. Sandra heeft mij geholpen met het trainen voor de cito’s en gaf me alle vertrouwen. Ik heb een hele goede score gehaald. Ik ben nu trots op mijzelf en heb weer zin in school. Ik ben heel erg blij dat Sandra mij geholpen heeft. Ik weet niet hoe het was gegaan zonder haar hulp.

Jongen groep 8

Reken begeleiding

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Na een eerste periode in groep 3 kregen we steeds vaker briefjes van de juf mee met reken huiswerk voor onze dochter. Na een gesprek met de juf en de cito in februari bleek de rekenvaardigheid van onze dochter achter te blijven. Ze scoorde een IV (5) en zei zelf dat ze niet kon rekenen. Dit kon niet waar zijn een meisje van 7 die nu al gaat twijfelen aan zichzelf. We kwamen toevallig in contact met Sandra. Na een intake gesprek met mij alleen ging ze in de volgende weken aan de slag met onze dochter. Iedere 2 weken een uurtje en veel huiswerk verder scoorde ze op de laatste Cito een III ( bijna II ). Nu met de zomervakantie voor de deur hebben we Sandra bedankt voor haar geweldige hulp en gaan we eerst zonder haar hulp van start in groep 4. Wanneer het nodig is weten we natuurlijk Sandra weer te vinden. Onze dochter is gegroeid in de laatste maanden en dat was het dubbel en dwars waard. Ze heeft plezier in het rekenen en heeft voldoende zelfvertrouwen om zelfs moeilijke sommen te lijf te gaan. Sandra bedankt!

Meisje groep 3

Taakaanpak en sociaal emotioneel functioneren

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Bij Mees heeft mijn zoon geleerd te kijken naar zijn eigen gedrag en dit bij te sturen in een situatie. Voor dat we begonnen was hij sneller gefrustreerd en opstandig wanneer iets niet liep zoals hij het had bedacht. Sandra is een positieve en actieve vrouw die snel kon inschatten wat mijn zoon nodig had. Ze benutte alle kansen om hem te laten groeien. Ze kon goed spiegelen op een open en eerlijke manier terwijl ze mijn zoon in zijn waarde liet. Hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Aan de hand van een schema werd inzichtelijk wat hij heeft geleerd en waar we mee kunnen blijven oefenen. Als ouder zou ik Mees zeker adviseren omdat het voor een kind fijn is om 1 op 1 begeleiding te krijgen. Voor mij als ouder was het fijn om handvaten te krijgen om samen met mijn kind door een moeilijke periode te komen.

Jongen groep 6

Kinderopvang uk en puk

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Hele leuke en informatieve avond. Naar mijn idee sluit het goed aan bij de “hulpvraag van de ouders” Inhoudelijk erg herkenbaar en er ook weer even naar kunnen kijken met een frisse blik. Doordat we het hebben gehad over het negatieve denken “door de zwarte bril” kijken werd even een “spiegel” voor gehouden. Heel leerzaam. Veel informatie waar je echt van “wakker” wordt. Het mooiste vond ik een week rooster maken met je kind. En tijd vrij maken voor je kind. Het zorgt ervoor dat je zelf echt gaat nadenken over je opvoeding en wat je misschien anders kan doen. Het was een erg nuttige avond. Ik kan wel wat in de toekomst met het ombuigen van negatieve reacties, naar iets positiefs. Bedankt voor de tips. Mees is: enthousiast, inspirerend, open, vertrouwen, uitstraling en geeft een mooie “spiegel” van bruikbare informatie.

Reacties ouders en pedagogisch medewerkers over de presentatie “positief opvoeden”

EMDR behandeling

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Op 8 oktober ben ik met onze zoon van 6 bij Sandra geweest voor EMDR wegens angst voor honden. Hij was een keer achterna gezeten door een hond die, met hem wilde spelen. Mijn zoon had het anders ervaren. Hij wist grotendeels wat er ging gebeuren bij EMDR, omdat we voor die tijd een prentenboek mochten lenen. Mijn zoon was dan ook helemaal niet zenuwachtig voor binnenkomst (normaal wel) en Sandra ging heel natuurlijk met hem om. Hij is slechts eenmaal geweest en is nu niet meer bang voor honden. Hij houdt er nog steeds niet van, maar is in ieder geval niet meer angstig. Vlak na de behandeling moesten we langs huizen voor het verkopen van loten voor ‘De grote clubactie’ en er sprong zelfs een forse hond tegen hem op zonder dat hij begon te ‘flippen’. Super ervaring!!

Moeder jongen groep 2